Foto historike

Faqja 1 e 2 1, 2  Next

Shko poshtë

Foto historike

Mesazh nga Miri prej Thu 10 Jun 2010 - 4:11

1922/Kabineti
qeveritar dhe
Mehmet Konica

Xhaferr Ypi ka mbledhur
në këtë foto të rrallë ministrat
e tij. Nuk ka përtuar t’i
bashkëlidhet kësaj fotoje as
Mehmet Konica, i cili pavarësisht
se nuk ishte ministër
ishte i njohur për punët e
jashtme në krye të misioneve
diplomatike. Pas Konicës,
nga e majta në të djathtë janë
ministrat: Spiro Koleka, Fan
Noli, Haki Tatzati, kryeministri
Xhaferr Ypi, Ahmet Zogu,
Hysen Vrioni, Kolë Thaçi.
Koha do t’i ndante në drejtime
të ndryshme këta politikanë,
disa edhe kundërshtarë
të përkohshëm.
avatar
Miri
Hapësira Jonë - Forum
Hapësira Jonë - Forum

<b>Postime</b> Postime : 1299
 <b>Piket</b> Piket : 1368
Regjistruar : 25/04/2009

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto historike

Mesazh nga Miri prej Thu 10 Jun 2010 - 4:13
avatar
Miri
Hapësira Jonë - Forum
Hapësira Jonë - Forum

<b>Postime</b> Postime : 1299
 <b>Piket</b> Piket : 1368
Regjistruar : 25/04/2009

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Foto historike

Mesazh nga Miri prej Thu 10 Jun 2010 - 4:14

avatar
Miri
Hapësira Jonë - Forum
Hapësira Jonë - Forum

<b>Postime</b> Postime : 1299
 <b>Piket</b> Piket : 1368
Regjistruar : 25/04/2009

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Foto historike

Mesazh nga Miri prej Thu 10 Jun 2010 - 4:16

Qeveria e
re e 1928-s

Në këtë foto, janë ministrat
duke u betuar para mbretit.
Nga e majta në të djathtë janë
rreshtuar: Salih Vuçiterni –
ministër i Punëve Botore,
Xhaferr Ypi– ministër i Arsimit,
Iljaz Vrioni– ministër i Punëve të
Jashtme, Mbreti Zog I, Kostaq
Kotta – kryeministër dhe
ministër i Punëve të
Brendshme, Hiqmet Delvina –
ministër i Drejtësisë, Milto
Tutulani – ministër i Financave.
avatar
Miri
Hapësira Jonë - Forum
Hapësira Jonë - Forum

<b>Postime</b> Postime : 1299
 <b>Piket</b> Piket : 1368
Regjistruar : 25/04/2009

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Foto historike

Mesazh nga Miri prej Thu 10 Jun 2010 - 4:18
Shtepia ku ka banuar Fishta
avatar
Miri
Hapësira Jonë - Forum
Hapësira Jonë - Forum

<b>Postime</b> Postime : 1299
 <b>Piket</b> Piket : 1368
Regjistruar : 25/04/2009

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Foto historike

Mesazh nga Miri prej Thu 10 Jun 2010 - 4:19

Regjenca Shqiptare nen pushtimin gjerman 1944
avatar
Miri
Hapësira Jonë - Forum
Hapësira Jonë - Forum

<b>Postime</b> Postime : 1299
 <b>Piket</b> Piket : 1368
Regjistruar : 25/04/2009

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Foto historike

Mesazh nga Miri prej Thu 10 Jun 2010 - 4:21

Shqiperia e viteve 30
avatar
Miri
Hapësira Jonë - Forum
Hapësira Jonë - Forum

<b>Postime</b> Postime : 1299
 <b>Piket</b> Piket : 1368
Regjistruar : 25/04/2009

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Foto historike

Mesazh nga Miri prej Thu 10 Jun 2010 - 4:22

Enver Hoxha duke votuar
avatar
Miri
Hapësira Jonë - Forum
Hapësira Jonë - Forum

<b>Postime</b> Postime : 1299
 <b>Piket</b> Piket : 1368
Regjistruar : 25/04/2009

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Foto historike

Mesazh nga Miri prej Thu 10 Jun 2010 - 4:24

Enver Hoxha dhe Mehmet Shehu ngrene dolli
avatar
Miri
Hapësira Jonë - Forum
Hapësira Jonë - Forum

<b>Postime</b> Postime : 1299
 <b>Piket</b> Piket : 1368
Regjistruar : 25/04/2009

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Foto historike

Mesazh nga Miri prej Thu 10 Jun 2010 - 4:25

Është një fotografi
e rrallë me një grup anëtarësh të klubit shqiptar të
Stambollit, midis të cilëve Dervish Hima, Dr.Ibrahim
Temo, Mihal Shan Tepelena, Toli Arapi etj, të veshur me
sqimë si për ditë feste. Duhet të jetë foto e viteve 1908-
1909, menjëherë pas shaplljes së Hyrietit (Kushtetutës),
sepse po në atë kohë dr.Ibrahim Temoja kthehet nga Rumania
në Stamboll, por edhe për një motiv tjetër: në vitin
1908 u botua në Stamboll gazeta “Bashkimi” nga M.Shani
dhe kudo ushtonte thirja e atdhetarëve shqiptarë për
bashkim, siç mishërohet edhe në parrullën-kushtrim të
këtyre atdhetarëve, shkruar me gërmat e alfabetit të
Stambollit.
avatar
Miri
Hapësira Jonë - Forum
Hapësira Jonë - Forum

<b>Postime</b> Postime : 1299
 <b>Piket</b> Piket : 1368
Regjistruar : 25/04/2009

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Foto historike

Mesazh nga Miri prej Thu 10 Jun 2010 - 4:26

Tirana e viteve 30
avatar
Miri
Hapësira Jonë - Forum
Hapësira Jonë - Forum

<b>Postime</b> Postime : 1299
 <b>Piket</b> Piket : 1368
Regjistruar : 25/04/2009

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Foto historike

Mesazh nga Miri prej Thu 10 Jun 2010 - 4:27
Kryeministri Mehdi Frasheri ne mes te nje grupi politikanesh te kohes
avatar
Miri
Hapësira Jonë - Forum
Hapësira Jonë - Forum

<b>Postime</b> Postime : 1299
 <b>Piket</b> Piket : 1368
Regjistruar : 25/04/2009

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Foto historike

Mesazh nga Miri prej Thu 10 Jun 2010 - 4:30

GRUPI I ATDHETARËVE NGA TETOVA NË VITET 1930
avatar
Miri
Hapësira Jonë - Forum
Hapësira Jonë - Forum

<b>Postime</b> Postime : 1299
 <b>Piket</b> Piket : 1368
Regjistruar : 25/04/2009

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto historike

Mesazh nga Miri prej Thu 10 Jun 2010 - 4:31
Paria e Tetoves ne vitet `30 te shekullit te kaluar
avatar
Miri
Hapësira Jonë - Forum
Hapësira Jonë - Forum

<b>Postime</b> Postime : 1299
 <b>Piket</b> Piket : 1368
Regjistruar : 25/04/2009

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Foto historike

Mesazh nga Miri prej Thu 10 Jun 2010 - 4:33
ARDHJA E USHTRISË ITALIANE DHE ADMINISTRATËS SHQIPTARE NË TETOVË
avatar
Miri
Hapësira Jonë - Forum
Hapësira Jonë - Forum

<b>Postime</b> Postime : 1299
 <b>Piket</b> Piket : 1368
Regjistruar : 25/04/2009

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Foto historike

Mesazh nga Miri prej Thu 10 Jun 2010 - 4:35Qeveria e dalë nga Kongresi i Lushnjes, duke hyrë në Tiranë
avatar
Miri
Hapësira Jonë - Forum
Hapësira Jonë - Forum

<b>Postime</b> Postime : 1299
 <b>Piket</b> Piket : 1368
Regjistruar : 25/04/2009

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Foto historike

Mesazh nga Miri prej Thu 10 Jun 2010 - 4:36
Gjen-Kol. Enver Hoxha gjatë një vizite në Gjirokastër, në vitin 1949, pas provokacioneve të gushtit
avatar
Miri
Hapësira Jonë - Forum
Hapësira Jonë - Forum

<b>Postime</b> Postime : 1299
 <b>Piket</b> Piket : 1368
Regjistruar : 25/04/2009

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Foto historike

Mesazh nga Miri prej Thu 10 Jun 2010 - 4:38
E vetmja foto me ngjyra e dasmes se mbretit Zog
avatar
Miri
Hapësira Jonë - Forum
Hapësira Jonë - Forum

<b>Postime</b> Postime : 1299
 <b>Piket</b> Piket : 1368
Regjistruar : 25/04/2009

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto historike

Mesazh nga Miri prej Thu 10 Jun 2010 - 4:39
Fan Noli pas mbajtjes së meshës së pare në shqip më 1908.
avatar
Miri
Hapësira Jonë - Forum
Hapësira Jonë - Forum

<b>Postime</b> Postime : 1299
 <b>Piket</b> Piket : 1368
Regjistruar : 25/04/2009

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Foto historike

Mesazh nga Miri prej Thu 10 Jun 2010 - 4:40

Familjarët e Enver Hoxhës gjatë homazheve
avatar
Miri
Hapësira Jonë - Forum
Hapësira Jonë - Forum

<b>Postime</b> Postime : 1299
 <b>Piket</b> Piket : 1368
Regjistruar : 25/04/2009

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Foto historike

Mesazh nga Miri prej Thu 10 Jun 2010 - 4:42

ENVER HOXHA DUKE FOLUR NE KONFERENCEN E PAQES
avatar
Miri
Hapësira Jonë - Forum
Hapësira Jonë - Forum

<b>Postime</b> Postime : 1299
 <b>Piket</b> Piket : 1368
Regjistruar : 25/04/2009

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto historike

Mesazh nga Miri prej Thu 10 Jun 2010 - 4:43
Deputetë të Parlamentit të parë Shqiptar,21 prill 1921
avatar
Miri
Hapësira Jonë - Forum
Hapësira Jonë - Forum

<b>Postime</b> Postime : 1299
 <b>Piket</b> Piket : 1368
Regjistruar : 25/04/2009

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto historike

Mesazh nga Miri prej Thu 10 Jun 2010 - 4:44

Deputetë të Monarkisë përpara godinës së Parlamentit në vitet ‘20
avatar
Miri
Hapësira Jonë - Forum
Hapësira Jonë - Forum

<b>Postime</b> Postime : 1299
 <b>Piket</b> Piket : 1368
Regjistruar : 25/04/2009

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto historike

Mesazh nga Miri prej Thu 10 Jun 2010 - 4:45
Asambleja Kushtetuese e Shqipërisë në vitin 1944. (Lart) regjenti Lef
Nosi, (poshtë) Mihal Zallari, Xhafer Deva, Ibrahim Bej Biçaku, Sokrat
Dodbiba etj.
avatar
Miri
Hapësira Jonë - Forum
Hapësira Jonë - Forum

<b>Postime</b> Postime : 1299
 <b>Piket</b> Piket : 1368
Regjistruar : 25/04/2009

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Foto historike

Mesazh nga Miri prej Thu 10 Jun 2010 - 4:46
Anetaret e Shoqerise ''DJELMENIA'', Stamboll
avatar
Miri
Hapësira Jonë - Forum
Hapësira Jonë - Forum

<b>Postime</b> Postime : 1299
 <b>Piket</b> Piket : 1368
Regjistruar : 25/04/2009

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Foto historike

Mesazh nga Sponsored content


Sponsored content


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Faqja 1 e 2 1, 2  Next

Mbrapsht në krye


 
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi